Vælg en side

Om os

Her hos AV-Universe.dk finder du et prisstærkt sortiment af AV kabler, TV-beslag og andet elektronisk tilbehør af højeste kvalitet, fra de nogle af de bedste brands i markedet. Vores mission er at give dig en personlig service- og kundeoplevelse udover det sædvanlige, være helt skarpe på vores priser samt jævnligt udvide sortimentet efter kundens ønsker, med de fedeste produkter af høj kvalitet til både private, virksomheder og offentlige institutioner.

Kundeservice og trustpilot

AV-Universe.dk bestræber sig altid på at finde den bedste løsning på alle henvendelser der måtte være, vi står klar til at give en service udover det sædvanlige, og bruger gerne den ekstra tid på at nå helt i mål sammen med dig som kunde. På trustpilot.dk er det muligt at følge med i kundernes købsoplevelser, ris og ros, og vi ønsker naturligvis også meget gerne en anmeldelse fra dig på Trustpilot.

Som online elektronikbutik lever vi hos AV-Universe.dk efter disse 5 principper:

  1. Vi vil skabe relationer til vores kunder
  2. Vi vil give dig en helt unik service- og kundeoplevelse (Se vores Trustpilot-score her)
  3. Vi vil tilbyde konkurrencedygtige priser – godt købmandskab
  4. Vi vil tilbyde et sortiment efter kundens ønsker, sammensat af de bedste brands
  5. Vi vil have de gladeste kunder

Vi har et ønske om at imødekomme alle vores kunder på de bedst mulige vilkår, samt finde den bedste løsning netop tilpasset til dig så vi forhåbentligt ser dig som kunde hos os igen. Vi er en webshop som ønsker at skabe relationer til vores kunder. Vi ses forhåbentligt snart igen på AV-Universe.dk – God service, hurtig handel og nogle af markedets bedste priser.

Vi håber, at du har lyst til at tage et kig på vores webshop, som hver dag bestræber sig på at tilbyde et bredt og vejovervejet sortiment til konkurrencedygtige priser.  Er du i tvivl om noget, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 53 53 95 57 eller via e-mail: info@av-universe.dk.