Vælg en side

Praktisk lysterapilampe til bord eller væghæng.

kr. 639,00

Denne lysterapilampe har 6 lysstyrker, som justeres ved at holde lysstyrkeknappen nede til den ønskede lysstyrke er nået. Det er også muligt at vælge mellem 2 farvetemperaturer og så er der indbygget timer, som kan stilles fra 10-60 min. Lampen tændes og slukkes på tænd/sluk knappen. Der er indbygget trådløs lader, så du kan oplade mobiltelefonen, mens du bruger lampen. Forudsætter at din mobiltelefon understøtter trådløs opladniung.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): JSK-60 Kategori: Tags: ,

1-2 dages levering
Fri fragt over 500,-
14 dages fuld returret
Dansk webshop og lager
Levering fra 28 ,- kr
Spar fragten – afhent dine varer på vores lager

Opholder du dig meget indendør, kommer du nemt i underskud af solens dejlige opkvikkende stråler og vitamin D. Lyset fra denne lysterapilampe simulerer solens stråler, som der specielt om efteråret og vinteren kan være mangel på. Den manglende sollys kan påvirker den hormonelle balance og omtales ofte som vinterdepressionssymptomer med ubalance, deprimeret humør og mangel på energi til følge.

Lyset fra denne lampe kan være med til at påvirke den hormonelle ubalance, så du undgår vinterdepression og kan undgå at tage medicin for det. Den mængde sollys, som lampen udsender svarer til sollyset på en overskyet dag, hvilket er nok til at påvirke vores humør.

Sådan kan du få glæde af lysterapilampen

Hvis du bruger en lysterapilampe, så bør du undgå at bruge den om aftenen, da du risikerer at dit biologislke ur vil blive forkert indstillet og påvirke din krop i negativ retning. Hermed vil du øge risikoen for dårligt humør, manglende energi og i værste fald en vinterdepression.

Det bedste resultat får du, hvis du bruger lysterapilampen om morgenen. Bruger du f.eks. lysterapilampen 30-60 min. om morgenen mellem 6-8, som er det mest optimale tidspunkt, så vil du indstille dit biologoske ur til at det nu er morgen og dermed sætte gang i kroppens systemer.

Brug lampen når du spiser morgenmad, læser eller slapper af, dyrker yoga eller morgentræning eller hvad du nu laver om morgenen. Undgå at kigge direkte ind i lampen, da det kan skade dine øjne. Lad evt. lampen lyse ind på en væg, så du får glæde af den inddirekte lys eller lad lampen lyse mod dig fra siden, så du ikke kommer til at kigge direkte ind i den.

Data:

Specification
Product name
LED Round therapy lamp
Model Number
JSK-60
Product size
Φ240*50mm
Working Area
Φ240mm
Voltage
240V/20V0.9A DC
Power
16W
Lamp Body Material
Plastic ABS+PS
Color Temperature(CCT)
3 levels ,3000K(Warm White light color)-6500K(White light color)
Brightness adjustable
5 level dimming 10CM/2000/4000/6000/ 8000/10000LUX
Application
Residential / inroom
Indpakning
28*20*5cm
Vægt
590g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Praktisk lysterapilampe til bord eller væghæng.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *