Vælg en side

Hos AV-Universe.dk gør vi vores bedste for at du får den bedst mulige købsoplevelse hos os, og forhåbentligt kommer igen. Læs mere herunder for yderligere information om vores betalingsmuligheder, fragt, leveringstider og afhentning på vores lager adresse.

Vi benytter primært GLS som fragtleverandør, hvor alle forsendelser bliver sendt som pakke.

Vi sender alle pakker indenfor 2-4 hverdage.

Hos AV-Universe.dk tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

Leveringstider:
Leveringstider hos GLS: 2-4 hverdage.

Fragtpriser:
Levering til pakkeshop koster 45 kr.
Levering til hjemmeadresse koster 70 kr.

Hvem sælger vi til?
AV-Universe.dk sælger både til privat kunder, mindre og større erhvervskunder samt alle offentlige institutioner.

Afhentning:
Som en ekstra service hos AV-Universe.dk kan du altid afhente din pakke på vores lager adresse: Ebbeskovvej 3, rum 140
4640 Faxe. Dette kræver dog en aftale pr. ttlf. Vi opkræver ikke administrationsomkostninger eller andet for denne ydelse.

Betalingsmuligheder:
Hos AV-Universe.dk har du følgende muligheder til betalingskort:

Dankort, VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestrocard og MobilePay.

Vores betaling er 100% SSL sikret og krypteret. Betaling sker via Quickpay, som er en af Danmarks førende betalingsudbydere, som hver dag er med til at sikre dit betalingskort er sikret mod misbrug. Du er i sikre hænder ved at handle hos AV-Universe.dk

Ved betaling bliver du ikke opkrævet kortgebyrer, og beløbet kan først hæves når varerne er afsendt fra AV-Universe.dk adresse. Vi vil aldrig kunne trække et større beløb, end det du har godkendt ved dit køb på AV-Universe.dk – Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.