Vælg en side

Justerbar lysterapilampe med trådløs opladning

kr. 450,00

Opdag en fantastisk løsning til at bringe glæde og energi ind i dit hjem med vores LED lysterapilampe. Denne særlige lampe er skabt for at hjælpe dig med at bekæmpe tristhed og depression, og den kan være din pålidelige støtte i kampen mod dårligt humør og sæsonbetinget affektiv lidelse (SAD) også kendt som vinterdepression.

Med avanceret LED-teknologi giver vores lampe dig lys, der ligner solens stråler. Dette skaber en dejlig og lys stemning i alle rum, uanset om du arbejder, læser, ser tv eller bare slapper af derhjemme. Den kan virkelig løfte dit humør og give dig mere energi til din daglige rutine. Med timer funktion og trinløs justering af lysstyrken.

Med sit runde og moderne design passer vores lysterapilampe smukt ind i enhver indretning. Mens du bruger lampen, kan du oplade din mobiltelefon via den trådløse oplader(Hvis din mobiltelefon understøtter trådløs opladning). Du kan justere lysstyrken, så det passer til dine præferencer, og uanset om det er vinterens mørke eller jetlag efter en rejse, kan vores LED lysterapilampe hjælpe dig med at føle dig godt tilpas hele året rundt.

Giv dig selv den gave at vågne op til et mere strålende liv. Bestil vores LED lysterapilampe i dag og lad solen skinne indendørs, uanset hvordan vejret er udenfor!

Ikke på lager

Varenummer (SKU): JSK-SW01 Kategori: Tags: ,

1-2 dages levering
Fri fragt over 500,-
14 dages fuld returret
Dansk webshop og lager
Levering fra 28 ,- kr
Spar fragten – afhent dine varer på vores lager

Opholder du dig meget indendør, kommer du nemt i underskud af solens dejlige opkvikkende stråler og vitamin D. Lyset fra denne lysterapilampe simulerer solens stråler, som der specielt om efteråret og vinteren kan være mangel på. Den manglende sollys kan påvirker den hormonelle balance og omtales ofte som vinterdepressionssymptomer med ubalance, deprimeret humør og mangel på energi til følge.

Lyset fra denne lampe kan være med til at påvirke den hormonelle ubalance, så du undgår vinterdepression og kan undgå at tage medicin for det. Den mængde sollys, som lampen udsender svarer til sollyset på en overskyet dag, hvilket er nok til at påvirke vores humør.

Sådan kan du få glæde af lysterapilampen

Hvis du bruger en lysterapilampe, så bør du undgå at bruge den om aftenen, da du risikerer at dit biologislke ur vil blive forkert indstillet og påvirke din krop i negativ retning. Hermed vil du øge risikoen for dårligt humør, manglende energi og i værste fald en vinterdepression.

Det bedste resultat får du, hvis du bruger lysterapilampen om morgenen. Bruger du f.eks. lysterapilampen 30-60 min. om morgenen mellem 6-8, som er det mest optimale tidspunkt, så vil du indstille dit biologoske ur til at det nu er morgen og dermed sætte gang i kroppens systemer.

Brug lampen når du spiser morgenmad, læser eller slapper af, dyrker yoga eller morgentræning eller hvad du nu laver om morgenen. Undgå at kigge direkte ind i lampen, da det kan skade dine øjne. Lad evt. lampen lyse ind på en væg, så du får glæde af den inddirekte lys eller lad lampen lyse mod dig fra siden, så du ikke kommer til at kigge direkte ind i den.

Data:

Brand navn: Elice
Model: JSK-SW01
Farvetemp.: 3000 - 6500k
Lysstyrke: 10.000lux
Mål: 180x234x39 mm.
Lysområde: 180 mm.
Vægt: 0,8 kg
Trådløs opladning: 5W, 7,5W, 10W

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Justerbar lysterapilampe med trådløs opladning”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *