Vælg en side

Praktisk UV-Fri LED Lysterapilampe

kr. 539,00

Få glæde af LED-lysterapi lampen – din perfekte ledsager til øget velvære!

Med vores LED-lysterapi lampe kan du nyde godt af et skønt lys, der efterligner solens naturlige stråler uden de skadelige UV-stråler. Denne lampe er designet til at give en jævn og behagelig belysning, der kan bruges som en sund og naturlig kilde til lys i dit hjem eller på kontoret.

Du kan placere lampen på en passende afstand og lade det lyse op fra siden, mens du arbejder ved skrivebordet, læser en bog, ser på din computer eller endda under din yogasession. Det er den perfekte måde at tilføre ekstra lys til din daglige rutine, slappe af i sindet og lindre stress.

Specielt i perioder med begrænset naturlig lys, kan en LED-lysterapi lampe er ideel til at supplere lyset i disse perioder og kan hjælpe med at mindske ubehagelige symptomer som svimmelhed, søvnbesvær og koncentrationsproblemer, der ofte opstår om vinteren.

Kategori: Tags: , ,

1-2 dages levering
Fri fragt over 500,-
14 dages fuld returret
Dansk webshop og lager
Levering fra 28 ,- kr
Spar fragten – afhent dine varer på vores lager

Sådan kan du få glæde af lysterapilampen

Hvis du bruger en lysterapilampe, så bør du undgå at bruge den om aftenen, da du risikerer at dit biologislke ur vil blive forkert indstillet og påvirke din krop i negativ retning. Hermed vil du øge risikoen for dårligt humør, manglende energi og i værste fald en vinterdepression.

Det bedste resultat får du, hvis du bruger lysterapilampen om morgenen. Bruger du f.eks. lysterapilampen 30-60 min. om morgenen mellem 6-8, som er det mest optimale tidspunkt, så vil du indstille dit biologoske ur til at det nu er morgen og dermed sætte gang i kroppens systemer.

Brug lampen når du spiser morgenmad, læser eller slapper af, dyrker yoga eller morgentræning eller hvad du nu laver om morgenen. Undgå at kigge direkte ind i lampen, da det kan skade dine øjne. Lad evt. lampen lyse ind på en væg, så du får glæde af den inddirekte lys eller lad lampen lyse mod dig fra siden, så du ikke kommer til at kigge direkte ind i den.

Data:

Brand navn: Elice
Model: JSK-SW01
Farvetemp.: 3000 - 6500k
Lysstyrke: 10.000lux
Mål: 180x234x39 mm.
Lysområde: 180 mm.
Vægt: 0,8 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Praktisk UV-Fri LED Lysterapilampe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *